Betreffende Betreffende

Degotte Units is een  een  bouwbedrijf erkend in de categorie D klasse 5 en geregistreerd onder nummer 91.111

De specialiteit van DEGOTTE UNITS is de fabricatie op maat van modulaire uniteiten met variabele gebruikstoepassingen zoals kantoren, hallen, commercie, schoolklassen, sanitair, verzorgingskamers, kleedkamers....


Van 1m² tot 2000m², binnen een indrukwekkende diversiteit van inrichtingen en configuraties; de oplossing van uw vraag naar extra ruilte vindt u bij DEGOTTE UNITS!

DEGOTTE UNITS die zich op het industrieterrein van de HAUTS SARTS in Herstal ( luik ) bevindt, is gespecialiseerd in opmaat gemaakte modulaire constructies

Al meer dan 20 jaar, kijken wij erop toe dat we tevreden klantenkring hebben. Wij bouwen standaard en op maat gemaakte paviljoenen, volldedig aangepast aan uw persoonlijke behoefte.

Onze gebouwen van 1m² tot 2000m² zijn inzetbaar voor een korte of lange termijn. De modules zijn robust, verplaatsbaar, integreren zich in elk landschap en passen zich aan elke vorm van gebruik aan. Voor elke realisatie, " sleutel op de deur", leveren wij kwaliteitsproducten en een uitzonderlijke service.