Nieuw Nieuw

 

Nieuwe geprefabriceerde modules en paviljoenen te koop


De specialiteit van DEGOTTE UNITS is de maatbouw van modulaire units voor meervoudig gebruik zoals kantoren, hallen, winkels, klassen, sanitaire gebouwen, kleedkamers....

Wij bouwen  voor u nieuwe modulen en paviljoenen in alle maten, met een verbluffende diversiteit van inrichtingen en configuraties. DE OPLOSSING VOOR UW BEHOEFTE AAN EXTRA RUIMTE VINDT U BIJ DEGOTTE UNITS!

In ons productieatelier  gesitueerd op het industrieterrein van de Hauts Sarts in Herstal ( Luik ) realiseren onze ambachtslieden ( schrijnwerkers, lassers, gevelbekleders, loodgieters.. ) uw modulen naar gelang uw wensen.

Onze gebouwen zijn robust, verplaatsbaar en integreren zich uitstekend in alle typen van landschappen, zich daarbij aanpassend aan alle vormen van gebruik. Van de ontwikkeling tot de aflevering "sleutel op de deur" leveren wij producten en een service van een superieure kwaliteit.
Ons bedrijf is erkend in de categorie D klasse 5 en geregistreerd onder nummer 91.111. Binnen het beste tijdsbestek komen wij tussenbeide in HEEL België, luxemburg, Frankrijk en in Duitsland.